درباره من

طرز فکر و نگرش تاثیر بسیار زیادی بر موفقیت یا شکست در تمام جنبه های زندگی دارد. نوع نگرش به مسائل مختلف زندگی تعیین می کند که آیا به استقبال چالش برویم یا از مسئله فرار کنیم. به عنوان مثال این نگرش ما است که به ما می گوید اگر اوضاع بر وفق مراد نباشد هیچ اقدامی نکنیم.در کل، این نگرش است که تعیین می کند در زندگی به دنبال پیشرفت هستیم یا ثبات را ترجیح می دهیم.جان مکسول می گوید: بسیاری از امور، با آنکه در شعاع دید ما قرار دارند، دیده نمی شوند. زیرا در شعاع فکری ما قرار نگرفته اند.اگر فردی با طرز فکر ایستا در زندگی دچار یک بحران شود، قطعا دست از تلاش بر می دارد. این فرد قضا و قدر را مقصر و خود را بدشانس می نامد و به مرور دچار افسردگی می شود.

آدرس پستی:

اصفهان مبارکه خیابان امام خمینی(ره)

اینستاگرام
تلگرام:
تلفن تماس:

09132392942

ماموریت و بیوگرافی

نکته طلایی: با زاویه دیدمان به زندگی، سبک زندگی مان را خلق می کنیم و در آن شکل می گیریم. اثربخشی طرز نگرش پویا و ایستا در رویارویی با چهار بعد معنای زندگی طرز فکر در تمام ابعاد زندگی آثار خود را نشان می دهد. در اینجا به بررسی چهار بعد معنای زندگی می پردازیم.

بعد اول: مواجهه شدن با چالش ها

در طرز فکر ثابت افراد از تغییر فراری هستند. از این رو از هیچ چالشی استقبال نمی کنند. زیرا شرایط را نا امن می دانند. در مقابل نگرش پویا را داریم. این افراد چالش ها را راهی برای رشد بیشتر خود می دانند و به استقبال آن می روند و هیچ فرصت رشدی را از دست نمی دهند.

بعد دوم: تلاش مستمر

در طرز فکر ثابت یا ایستا افراد بر این باورند که تلاش کردن بی معناست. باید با زندگی ساخت و هیچ چیز قابل تغییر نیست. زیرا هر کس بر حسب استعدادش که امری خدادادی است از زندگی بهره می برد. ولی در نگرش پویا باید بی وقفه تلاش کرد. چون غیرممکنی وجود ندارد و با تلاش، رسیدن به هر موفقیتی امکان پذیر است. تلاش مستمر آینده دلخواه را می سازد.

بعد سوم: شکست

افراد دارای طرز فکر ثابت اگر در مرحله ای از زندگی با شکست مواجه شوند، آن شکست را نشانه فرصت جدیدی برای رشد مجدد خود نمی‌دانند. آنها مسئله را حل نشده می پندارند. در مقابل افراد با نگرش پویا شکست را به منزله پایان زندگی نمی‌دانند. بلکه باور دارند هنوز به اندازه لازم تلاش نکرده اند. باید بیشتر تلاش و اقدام کنند تا به نتیجه لازم برسند.

مهارت ها

فن بیان و سخنرانی 90%
روابط 80%
تربیت فرزندان و خانواده 70%
کسب وکار 44%
روانشناسی موفقیت 30%